С какви обувки да носите палто: модни тенденции 2022

През 2022 г. палтото остава на мода. Как може без него – разнообразието от този тип облекло изглежда е създадено за най -стилните момичета и ви позволява да създадете много модерни визии. Така че, нека преминем през най -важните тенденции за настоящата година.

Какви обувки са на мода през 2022 г.?

В тенденцията влиза както вече познатите ни колекции от предишния сезон, така и нещо напълно ново. И така, с удоволствие изваждаме от килерите белите и гръндж обувки, останали от миналата година с различни връзки и нитове, както и обувките тип мокасини.
Дори класиката ще блести по съвсем нов начин, ако предпочитате не черно, а чисто бяло, кремаво, бордо или синьо. Яркостта е в тенденция, но ако искате да не направите грешка, опитайте се да съобразите всичко с нюанса на дрехите и аксесоарите – шал или ръкавици.
Ярките цветове са в тенденция и при избора на връхни дрехи. Обичайното и практично сиво и черно, както и преди, често ще се срещат по улиците, но в колекциите на модните подиуми и на седмиците на уличната мода те избледняват на заден план, отстъпвайки място на деликатно бежово, небесно синьо, сочно синьо, лилаво и червено като нюанси.
Високите ботуши и ботушите над коляното ще изглеждат чудесно с къси модели връхни дрехи и ще предпазват краката ви при лошо време. Късо палто с комплект ботуши до коляното – удължават краката и са идеални за дребни момичета.

Какво да носите с обемно палто?

Модерни са обемисти ботуши, зимни кецове. Ако искате да комбинирате обемно палто с ботуши, изберете ги така, че да паснат един на друг или, обратно, да направите контрастираща двойка. Ботушите с равна подметка са чудесна комбинация от дълга версия с лека рокля или ефирна пола. Комбинациите с класически костюм и едновременно с кецове също са добри.

Какво да носите с кожени палта?

Дизайнерите съветват да комбинирате кожено палто с анималистични щампи – например ботуши на глезена в цвят зебра, жираф или леопард, чифт кожа от питон или крокодил. Можете да изберете обувки от всякакъв вид кожа, които да съответстват на стила ви, но тук е важно да не прекалявате.