Предимства на краткосрочните заеми

Бързите кредити са предназначени за хора, които се нуждаят от бърза инжекция на пари за всякакви цели. Могат да се използват от лица над 18 години, както и банкова сметка. За ползване на заеми до заплата обикновено са достатъчни само лична карта и подаване на подходящо заявление. Този тип заем дава шанс да получите бързи пари, така че лесно можете да запълните дупка в домашния си бюджет или да покриете неочаквани разходи. Не всеки има спестявания в сметката си, които могат да бъдат изразходвани в нужда, а заемите до заплата са създадени с мисъл за такива хора. Понякога не ни достигат малко пари, а кандидатстването за банков заем е трудоемка задача. Освен това процесът на проверка на заявленията и отпускане на заеми в банките може да се проточи със седмици – не всеки може да си го позволи. Бързи кредити могат да получат както работещи, безработни, пенсионери, така и студенти.

Краткосрочните заеми имат много предимства, които ги правят много популярни. Струва си да ги опознаете, особено ако обмисляте да вземете такъв заем.

Бърза проверка – молбите за краткосрочни заеми се проверяват много бързо, понякога дори за 15 минути. Никоя банка не може да предложи на клиента толкова бързо време за действие. Това се дължи на ограничения брой формалности и по-малко ограничения, прилагани от компании, отпускащи заеми за кратък период от време.

Липса на формалности – клиентите оценяват липсата на формалности – не е необходимо да предоставяте отчети за приходите, всичко, от което се нуждаете, е лична карта и подаване на заявлението, дори онлайн. Банките, от друга страна, изискват доставка на много документи, а разходката из офиси или посещението на счетоводител на работно място е отнемаща време дейност.

Кратък срок на погасяване – предимството на кредитите до заплата е бързото им погасяване. Заемат се относително малки суми, така че кредитополучателят може лесно да изплати задълженията си и няма натрупваща се лихва.

Без лихва – много кредитни компании предлагат на клиента краткосрочни, напълно безлихвени заеми, за които ГПР е 0%. Благодарение на това можете да върнете точно толкова, колкото сте взели назаем. За съжаление такава оферта е насочена към нови клиенти или се отнася за заеми за малки суми.

Възможност за отсрочване на погасяването – кредитните компании са гъвкави.. В случай на проблеми, клиентът може да отложи погасяването на задължението.