Критерии за избор на туники големи размери

Трябва да сте много наясно как да подберете правилните туники големи размери пълна фигура. Важно е тя да приляга добре и да прикрива всички недостатъци. Стиловете с асиметрична кройка са един много добър вариант. Но моделите с отворени рамене и високо разкроени ръкави е по-добре да бъдат избягвани.

Туники големи размери – материи, които са подходящи за пълни дами

Важно е да изберете туники от висококачествена скъпа материя със специална кройка и висококачествена изработка. Пълно момиче не трябва да изглежда небрежно. Напротив, трябва да има ефектен и изразителен вид. Ако кройката е правилна, тогава тя ще скрие всички „грапавини“ на фигурата и ще направи дамата неустоима. По-добре е да изберете туники големи размери със свободни ръкави, защото те перфектно ще отвлекат вниманието от пълнотата и ще добавят ефирност към фигурата. Ажурна тъкан може да направи чудеса с едно пълно момиче – да му придаде мистериозен и женствен вид.

Не по-малко важен е цветотипът на жената. Добре би било, ако можете да направите консултация със стилист какво ще ви подхожда най-добре, както и на какви нюанси да заложите. Тенденцията на настоящия сезон е черен тон, който е подходящ за почти всички цветотипи. Това ще направи фигурата по-стройна, като отклони успешно вниманието от прекалено пищните форми. Чудесно решение са вложките, щампите с флорални и плодово-зеленчукови мотиви.

Цветовата схема на модните туники големи размери трябва да бъде избрана, като се вземат предвид особеностите на фигурата и височината на дамата. При шиене по поръчка моделът трябва да се измерва многократно, като се напасва към особеностите на физиката. При някои дами прилепналото  облекло ще седи добре, докато други е по-добре да заложат на туники големи размери  в по-свободен стил. Закръглените бедра, корем, рамене не трябва да се демонстрират.

Ако дамата е с нисък ръст, тогава тоалетите й трябва да са по-скромни, с минимум бижута. За тези, които са високи, е приемливо да използват туники повече декоративни елементи – например, набори или драперии.

Поводът, по който ще облечете дрехите, също е от значение. В случай, че става въпрос за приятелско парти, тогава е по-добре да заложите на елегантно, но по-семпло облекло. Ако сте поканени на ресторант или театър, тогава може да изберете по-строг или леко романтичен стил. В случаите, когато една дама отива на тържествено събитие, тя се нуждае от луксозни или изискани дрехи. Но каквото и да е събитието, на което искате да блеснете с изискан и стилен външен вид, винаги можете да разчитате на прекрасните туники големи размери. Те могат да бъдат изработени от различни материи. Колкото са по-ефирни тъканите, толкова по-лека и романтична ще изглежда вашата визия.