КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИ УРЕДИ ЗА КУХНЯТА

Вашите кухненски уреди във вашия дом съставляват една от най-големите инвестиции за вашия джоб, както и вашето време, което се равнява на функционалност за вашия начин на живот в кухнята. Закупуването на кухненски уреди може да бъде обезсърчаваща задача, когато разгледате всички опции, от икономия на енергия, дизайнерски модели от висок клас до модели с ниска цена, как избирате? Ето съвети, които да ви насочат през процеса на закупуване и да ви помогнат да се чувствате информирани и уверени в решенията за закупуване на вашия кухненски уред.

 

  • Хладилници: С всеки уред, преди да се влюбите във всички части и звънци за това колко красиво изглежда и всички приспособления оценяват начина ви на живот. С хладилниците помислете колко пъти вие и вашето семейство готвите и ядете от вкъщи. За по-големите семейства ще са необходими единици с по-голям капацитет, както и способността за по-дълго запазване на храната. Моделите от по-висок клас, които предлагат двойно охлаждане, контрол на вратата и енергийна ефективност, може да са по-важни за нуждите на вашите семейства. Докато неженените или тези, които не готвят много, може да предпочетат шикозен неръждаема стомана или вграден модел, който изглежда фантастично, но не се нуждае от всички придружители. Помислете също дали вашият дом ще се нуждае от отделно хладилно съхранение на вино или евентуално хладилни чекмеджета за лесен достъп.
  • Фурни / печки: Когато обмисляте фурна и печка, помислете как обикновено готвите и дали сте начинаещ или опитен готвач. Избраната от вас фурна или печка може да окаже голямо влияние върху начина, по който готвите и дали енергията, която използвате, за да ги загреете, си струва. Конвекцията спрямо конвенционалните фурни обикновено използва повече енергия, но за експертни готвачи те се радват на равномерно разпределение на топлина и обикновено могат да готвят храната си по-бързо и с по-голям контрол. За тези, които се интересуват от закупуване на печка или плот за готвене, има няколко опции: индукционна, газова или електрическа, всички имат своите плюсове и минуси. Повечето начинаещи готвачи оценяват електричеството за бавното му загряване, докато опитните готвачи предпочитат индукционни и в крайна сметка газови печки за бързото му загряване и способността да готвят при точни условия.

Източник: https://aliexbg.com/